Bib Ternat en Gezinsbond Ternat organiseren: BOEKSTART 2022: workshop Zingen met baby's

Zingen met je baby is leuk en dat vindt je baby ook. Je kind vindt het heerlijk om een vertrouwde stem te horen. Zingen is een manier om contact te maken op een vrolijke manier. Liedjes kunnen ook troost bieden en structuur geven aan de dag. INSCHRIJVEN: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=aQlmBL1N00ebPEN8TZNmaBPqUdElEHJCiGtWPs3HK4xUQlJEQlJRR1FNOFIzSk82TkI3SlRGUVpGOS4u

Locatie

Ternat 1740 Gemeentehuisstraat 21 Bibliotheek Ternat

In samenwerking met de bib van Ternat in het kader van Boekstart organiseren wij deze workshop; Bovendien blijkt dat liedjes zingen niet alleen de taalontwikkeling, taalvaardigheid en woordenschat van je kindje vergroot en ondersteunt, maar ook zijn muzikale ontwikkeling. Maar bovenal is zingen met je baby gewoon plezierig voor ouder en kind!
Tijdens deze workshop krijgen ouders heel wat tips en info en ontdek je als ouder hoe je ook thuis met je kindje muziek kan maken.
ALLE INFO: https://www.uitinvlaanderen.be/agenda/e/boekstartdag-2022/ed168db2-2893…
INSCHRIJVEN: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=aQlmBL1N00ebPEN8TZN…

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Liesbet Meert (verantwoordelijke bib Ternat)

Geef je voorkeur voor webinars en workshops voor 2022

Ons online aanbod (mogelijke webinars en workshops)voor 2022 is binnen...maar in wat is er interesse? Dat vragen we graag aan de belangrijkste mensen: onze gezinsbondleden (niet leden mogen natuurlijk ook invullen). Neem even de tijd om dit in te vullen. Zo kunnen wij gerichter dingen aanvragen! Bedankt! Het bestuur van Gezinsbond Ternat... klik op de link en vink even aan voor 13 december https://forms.gle/LxV9Ax8r1HR8SNoh7

Wat jij kan? Gezinnen worden er beter van!

Vrijwilligers van de Gezinsbond zetten zich met veel talent, plezier en goesting in voor gezinnen. Wil jij ook graag de handen uit de mouwen steken, maar weet je niet goed hoe? Doe onze test en ontdek welk talent jij kan inzetten!