KinderOppasDienst (KOD)

kinderoppasdienst oppasser babysit kod

Beste (nieuwe) kinderoppasser bij de Gezinsbond,

Vanaf 15 juli 2020 gaat jouw 'Ternatse' kinderoppasdienst 'digitaal werken via een online toepassing. Zowel de gezinnen als de oppassers registreren zich online. Oppassers kunnen zich vanaf nu al registreren, ouders vanaf 15 juli.

Ben je minstens 15j en wil je graag een centje bijverdienen (5€/uur+ verzekering van gezinsbond). Ook volwassenen met wat vrije tijd mogen zich kandidaat stellen. Altijd handig als ons oppassers in examens zitten bvb.

Belangrijk voor jou als oppasser is:

● Je registreert je via www.kinderoppasdienst.be.
● In jouw profiel:
Vul jouw persoonlijke gegevens zo correct mogelijk aan.

Vul aan of je vervoer nodig hebt, of je wil babysitten op een baby, een kindje met extra zorgen of bij een kwetsbaar gezin.

Registreer bij voorkeur in je eigen gemeente (anders is de verplaatsing misschien te ver).

Je kan je in verschillende oppasdiensten die reeds digitaal werken inschrijven (als je op kot zit of op 2 adressen woont).

Vul je kalender van beschikbaarheid aan, zodat je meer kans hebt om oppasaanvragen te krijgen.

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de verzekeringsbriefjes. Dit wordt automatisch geregeld via de gezinnen. Enkel als de afspraak loopt via de webtoepassing ben je verzekerd!

● als een gezin een aanvraag doet naar jou, krijg je per mail de vraag of je kan babysitten! Wie hier als eerste bevestigt dat hij/zij kan, wordt de babysitter van dienst… Let op de oppasafspraak is pas voor jou indien je een bevestigingsmail ontvangen hebt, ben je niet zeker kijk dan even via de toepassing of de afspraak in je overzicht staat.

Let op: via alle openstaande vragen kan je extra oppasaanvragen aanvaarden die niet persoonlijk aan jouw gericht waren.

Voor je aan de slag kan, geven we jou nog een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Ontdek zelf de nieuwe website op http://www.kinderoppasdienst.be.

Meer info kan je vinden via de veel gestelde vragen en het instructiefilmpje.

Heb je nog vragen of opmerkingen, contacteer mij dan gerust.

Ik kijk alvast uit naar een fijne samenwerking…

Veel succes en tot binnenkort!
Jullie kunnen vanaf nu digitaal registreren
Mvg,
Nike Bijloos, verantwoordelijke kinderoppasdienst (KOD) Ternat

Geef je voorkeur voor webinars en workshops voor 2022

Ons online aanbod (mogelijke webinars en workshops)voor 2022 is binnen...maar in wat is er interesse? Dat vragen we graag aan de belangrijkste mensen: onze gezinsbondleden (niet leden mogen natuurlijk ook invullen). Neem even de tijd om dit in te vullen. Zo kunnen wij gerichter dingen aanvragen! Bedankt! Het bestuur van Gezinsbond Ternat... klik op de link en vink even aan voor 13 december https://forms.gle/LxV9Ax8r1HR8SNoh7

Wat jij kan? Gezinnen worden er beter van!

Vrijwilligers van de Gezinsbond zetten zich met veel talent, plezier en goesting in voor gezinnen. Wil jij ook graag de handen uit de mouwen steken, maar weet je niet goed hoe? Doe onze test en ontdek welk talent jij kan inzetten!

 

Meer nieuws